Mekaniker sökes till Elcowire i Helsingborg!

Mekaniker sökes till Elcowire i Helsingborg!

Tranpenad söker nu en mekaniker till Elcowire (tidigare Elektrokoppar) i Helsingborg. Företaget producerar koppartråd i olika utföranden, från råmaterial till färdig produkt.

Om tjänsten
Elcowire bidrar till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium. Deras lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder, ovan och under jord. Kunderna finns över hela världen.

Som mekaniker kommer du i huvudsak att jobba med akut och förebyggande underhåll på alla maskiner och all utrustning på anläggningen. Arbetet kommer innebära problemlösning och felsökning, där du både arbetar självständigt och tillsammans med andra mekaniker och elektriker. Du har även ett nära samarbete med både ledning och driftsoperatörer i arbetet med ständiga förbättringar.

Arbetstiden kommer till att börja med vara förlagd på dagtid, under upplärningen. Därefter kommer du bli placerad på nattskiftet, alternativt på ett 2-skift.

Om dig som söker
Du har minst en gymnasieexamen, gärna med teknisk/industriell inriktning. Vidare har du arbetserfarenhet från ett tekniskt arbete, t.ex. verkstad, industri eller liknande. Du behärskar svenska bra i både tal och skrift, samt har grundläggande datorkunskaper.

Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse, har du kunskaper inom t.ex. svetsning, hydraulik, felsökning och underhåll är detta meriterande.

Som person så är du flexibel och kan se utanför boxen, du tänker i nya banor och kan hitta nya lösningar. Du klarar av att jobba självständigt, kan prioritera och ta egna initiativ.

För att enkelt kunna ta sig till jobbet är körkort och bil att föredra. Annars bör man bo i närområdet.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Övriga villkor


Arbetstider: Till att börja med dagtid men därefter ständig natt eller 2-skift.
Omfattning
: Heltidsanställning.

Start: Tillträde enligt överenskommelse, men hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Övrigt
: Till att börja med blir du anställd av Tranpenad och uthyrd till kunden, men för rätt person finns goda möjligheter för en övergång till kund.Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!Om Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!