Kom och jobba i vår bemanningsverksamhet!

Kom och jobba i vår bemanningsverksamhet!

Vi söker nu personal som vill jobba i vår bemanningsverksamhet inom lager och terminal. Det innebär att jobba hos olika kunder och ger en bra chans att lära sig nya saker! Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som medarbetare hos oss kommer du jobba ute hos våra kunder, där du blir en viktig del av verksamheten. Vanliga arbetsuppgifter kan vara att plocka order, ompackningsarbete och tömma containrar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Du kommer ingå i den ambulerande verksamheten och jobba hos olika kunder inom främst Helsingborg-Landskrona-Åstorp-Klippan-Ängelholms-området.
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är pålitlig, ansvarstagande och att du ser till att jobbet blir rätt gjort. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Detta jobb ställer stora krav på flexibilitet, då du ska kunna jobba på olika arbetsplatser, med varierande arbetsuppgifter och skiftande arbetstider. För att kunna ta sig till och från jobb är körkort och tillgång till bil ett krav. Truckkort är starkt meriterande, likaså om du jobbat inom lager tidigare. Olika arbetstider förekommer och du behöver kunna jobba dagtid och 2-skift.

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid och 2-skift, måndag-fredag.
Omfattning:
Heltid.
Lön:
Enligt gällande kollektivavtal.
Start:
Enligt överenskommelse.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Om oss på Tranpenad
Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.