Har du erfarenhet av skjutstativtruck? Kom och jobba hos oss!

Har du erfarenhet av skjutstativtruck? Kom och jobba hos oss!

Just nu har vi många kunder som letar efter erfarna skjutstativförare. Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med gedigen erfarenhet av lagerarbete? Då vill vi att du läser vidare!

Om tjänsten

Som truckförare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, orderplock, inleveranser/utleveranser, infackning, packning, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager och terminal.

Just nu letar vi erfarna skjutstativförare till våra kunder som finns i och runt Helsingborg-Åstorp-Klippan-Landskrona-området. Som bemanningsanställd har du din anställning hos oss på Tranpenad, men jobbar ute hos våra kunder. Detta ger dig fina möjligheter till omväxlande arbete och ett brett kontaktnät!

Om dig som söker

Du har jobbat som truckförare på lager eller terminal tidigare, och har erfarenhet av skjutstativtruck, B3. Du är kvalitetsmedveten och förstår vikten av att arbetet blir väl utfört, i rätt tid. Vidare jobbar du strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du klarar av ett fysiskt arbete, samt är pålitlig och ansvarstagande.

Både dagtid och skiftarbete förekommer.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Krav
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av skjutstativtruck, B3
  • Körkort B
  • Inte rädd för fysiskt arbete
Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid och skiftarbete

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Start: Enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsområde: Helsingborg-Åstorp-Klippan-Landskrona-området


Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.

Varför använder vi urvalstester?
För att utvärdera våra kandidater så objektivt som möjligt använder vi Alva Labs urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!