Inredningsmontör Helsingborg

Inredningsmontör Helsingborg

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping, Helsingborg och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av montering och kundkontakt med hög servicegrad och vill arbeta i ett engagerat team som brinner för att jobba med service och underhåll? Då har vi tjänsten för dig, just nu söker vi händiga, serviceorienterade och engagerade inredningsmontörer till vår kund i Helsingborg.

Arbetstiderna för tjänsten innefattar dagtid och anställningen är en visstidsanställning på sex månader men för rätt personer finns det goda chanser för förlängning. Tjänsten innefattar även direktkontakt med kunder och leverantörer vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga i svenska och engelska i både tal och skrift. För rätt person kan vi erbjuda ett väldigt varierande, utmanande och stundtals extremt roligt jobb tillsammans med trevliga och lättsamma kollegor som alltid levererar hög effektivitet och kvalitet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta;
. Montering och möblering av kontorsinredning - Allt från skrivbord, förvaring, hyllsystem och whiteboards.
. Montering av heminredning - Allt från garderober, matsalsbord och stolar.
. Leverans av kontorsinredning.
. Kabelsanering av kontor och mötesrum.

Din profil

Vi ser gärna att du känner igen dig i följande beskrivning:
. Serviceorienterad.
. Engagerad.
. Initiativrik.
. Händig.
. Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
. Innehar Körkort B.
. God fysik - Tunga lyft kan förekomma.

Krav:
B-körkort är ett krav.
Tidigare erfarenhet av montering, med fördel av möbler

Arbetstider och övriga villkor

Heltid
Dagtid
Marknadsmässig lön

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Sofia Ekroth, sofia.ekroth@tranpenad.se 0704-103870. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Ansökan till tjänsten sker via Tranpenads hemsida, www.tranpenad.se
Mer info
Kontaktperson Sofia Ekroth
Telefon 0704-10 38 70
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Tranpenad Bemanning
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (4 dagar kvar)