Kontorschef Tranpenad Bemanning i Skåne

Kontorschef Tranpenad Bemanning i Skåne

Om oss

Tranpenad Bemanning är en av Sveriges största aktörer inom bemanning avseende Lager, Logistik & Industri, med kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Vi erbjuder också bemanning inom Kontor & Ekonomi.
Utöver traditionella Bemannings- samt rekryteringslösningar erbjuder vi även Logistikentreprenader. Genom denna lösning ser vi till att ditt nuvarande lager fungerar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt där du som kund ansvarar för IT, truckar och lokal medan vi tar ansvarar för och hanterar den operativa verksamheten, personal & arbetsmiljö.

Tranpenad etablerades 1999 och vi har under våra år fram till idag skapat en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. På Kompetensföretagens lista över de största bemanningsföretagen återfinns vi på topp 10 där vi också är branschens största privata aktör.

Under 2019 omsatte Tranpenad Bemanning 500 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner.

Om tjänsten

Som Kontorschef är du övergripande ansvarig för Tranpenad Bemanning i Skåne, en verksamhet som idag har 50 konsulter ute på större uppdrag inom främst lager och logistikterminaler. Vi på Tranpenad fortsätter att lägga vårt Sverigepussel och nu har det blivit dags att lägga fullt fokus på Skåneregionen och vi söker därför en Kontorschef som vill vara vårt ansikte utåt och som är beredd att göra det lilla extra för att bygga oss lika starka i Skåne som vi är i övriga delar runtom i landet.

Du har fullt resultatansvar för intäkter och kostnader mot uppsatta mål som du rapporterar månadsvis. Målsättningen är att med ytterligare tillväxt nå en omsättning på 650 miljoner år 2020 inom Tranpenadkoncernen. En koncern som förutom vårt kontor i Helsingborg också innefattar Stockholm, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Mälardalen.

Din profil

Vi söker dig som är driven och motiverad och vill utveckla vår verksamhet både vad gäller kundrelationer och internt. Vi vill att du är engagerad och synlig i organisationen, gillar att samarbeta och får dina medarbetare att jobba i en och samma riktning. Du gillar att satsa på personliga möten och på så sätt skapa långsiktiga relationer med kunder och personal.

Eftersom vi har högt satta tillväxtmål vill vi att du snabbt kan sätta dig in i och utveckla vår affär och vårt kunderbjudande, såväl strategiskt som operativt. Har du erfarenhet ifrån branschen är det meriterande men det är inte ett krav, de personliga kvalifikationerna för denna roll är viktigast.

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Nordvästra Skåne, utgångspunkt Helsingborg
Lön: Marknadsmässig
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Ansökan

Intervjuer och urval kommer ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Niclas Graff, Regionchef Syd & Väst
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tranpenad Bemanning
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (30 dagar kvar)