Kundsupportmedarbetare till Trademax

Kundsupportmedarbetare till Trademax

Företagspresentation

Möbel- och inredningsföretaget Trademax startade som ett litet familjeföretag 2008 och har sedan dess vuxit till att bli Nordens största möbelbutik på nätet. På åtta år har företaget gått från 2 till över 200 anställda, en omsättning på närmare en miljard och fler än 450 000 kunder. Förutom 10 fysiska butiker har Trademax e-handelsbutiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark och tillhör sedan 2013 den stora möbeldivisionen Bygghemma Group.

Tjänstebeskrivning

I rollen som Kundsupportmedarbetare kommer du att arbeta självständigt men ingå ett större team av medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera en högklassig service till Trademax kunder vilka du bemöter via telefon i frågor om beställningar och produktfrågor. I dialog med kunderna uppstår även möjlighet till merförsäljning i form av diverse kampanjer och erbjudanden som du presenterar. Du arbetar mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet och effektivitet är viktiga mätetal. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg in din roll och ges rätt förutsättningar för att lyckas. Inledningsvis kommer du därför få introduktionsutbildning då det är av stor vikt att du tillgodogör dig kunskaper om våra produkter och dess villkor. Tjänsten innefattar varierande arbetstider och är förlagt mellan 8-19 där även helger kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att leverera en kundservice i världsklass genom att visa kunden ett genuint intresse för att identifiera kundens behov och skapa värde. Du drivs samtidigt av att prestera och arbeta mot tydligt uppsatta mål med telefon som ditt främsta verktyg. För att trivas hos oss ska du tycka om att samarbeta och dela med dig av kunskaper, erfarenheter och förbättringsförslag. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och låter gärna din energi smitta av sig på både kunder och kollegor. Vi verkar på en snabbväxande marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.

Eftersom tjänsten innebär mycket kommunikation är det viktigt att du kan uttrycka dig tydligt och enkelt på såväl svenska som i engelska i tal och skrift. Du är en utåtriktad problemlösare, är självgående och snabblärd. Då tjänsten innehåller ett stort antal kundkontakter, förväntar vi oss att du är strukturerad, ordningsam samt har lätt för att kommunicera och relatera till en stor variation av människor. Är du dessutom förtroendeingivande, ansvarstagande och har vana av att arbeta med utmanande kunder har du goda förutsättningar att lyckas i tjänsten! Viktigast för oss är dock att du har rätt inställningar och personlig lämplighet för tjänsten och vi ser det som mycket meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av kundservice/försäljning.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande roll i en framgångsrik organisation i stark tillväxt, i en informell miljö med duktiga och drivna medarbetare som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. För rätt person erbjuds goda möjligheter till karriärsutveckling där dina prestationer belönas i organisationen.

Ansökan

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Landgren på telefonnummer 040- 611 07 70.
Mer info
Kontaktperson Sara Landgren
Telefon 040-611 07 70
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 27 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du tidigare erfarenhet inom kundservice med telefon som redskap och är redo för en ny spännande utmaning? Vill du arbeta för en av Sveriges ledande aktörer- och mest snabbväxande inom E-handelsbranschen som investerar för framtiden och i sin personal? Är dessutom kundservice din passion och trivs du i en företagskultur som andas engagemang med fart och fläkt? Då kanske det är dig vi söker!

För Trademax räkning söker vi nu ytterligare positiva och drivna kundsupportmedarbetare med hög känsla för service. Du får möjligheten att bli en del av ett ungt och modernt företag i stark tillväxt som verkar i en framtidsbransch tillsammans med drivna och engagerade kollegor på deras huvudkontor i Helsingborg.