Skadetekniker till Toyota Center Helsingborg

Skadetekniker till Toyota Center Helsingborg

Är du en tekniker som har inriktning på plåtskador och har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete? Har du intresse för att arbeta med skadeteknik och bilrikt inom skadeteknik? Då kan tjänsten som skadetekniker hos Toyota Center vara något för dig!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Toyota Center och Experis. Du kommer att bli anställd hos Toyota Center.

Vad innebär jobbet som skadetekniker?
I den här rollen kommer du i första hand att arbeta med skadeteknik och bilrikt. Dessutom kommer du att utveckla dig inom befintlig teknikkompetens inom organisationen och presentera förslag på möjliga förbättringar. Du ingår i verkstad-och teknikavdelningen som i dag består av fyra personer och du rapporterar till avdelningschefen.

Vem är du?
Vi tror att du är en positiv och ambitiös person som är noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du har en teknisk fordonsutbildning med inriktning på mekanik, och det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom skadeteknik - antingen via arbete, praktik eller sommarjobb.

Vi söker dig som:
  • har verkstadserfarenhet eller motsvarande
  • har minst 1 års yrkesutbildning
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Mycket av vår reparationslitteratur är på engelska

Det är meriterande om du:
  • har erfarenhet av karosseriarbete

Experis är din partner i rekryteringsprocessen. På Experis är vi specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Toyota Center med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Appelqvist, 0708-53 36 51, christina.appelqvist@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Telefon 042163340
Email Mejla Toyota Center Helsingborg (Kinch Bil AB)
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toyotahelsingborg.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toyota säljs i mer än 170 länder och sålde under 2017 fler än 10,47 miljoner bilar. Vi var först med elhybridtekniken när vi lanserade ikoniska Prius 1997 – och sedan dess har vår elhybridfamilj vuxit sig allt större!

I vår koncern Kinch Holding AB, ingår Toyota Center Helsingborg och Landskrona, Bilhallen Höör AB, Bilprisma Nordvästra Skåne AB och Bilprisma AB. Tillsammans arbetar vi med varumärkena Toyota och Lexus och dess kringtjänster.
Inom koncernen säljer vi ca. 2500 nya och begagnade bilar per år och 2017 omsatte vi 440 miljoner kronor. Sammanlagt är vi 74 anställda fördelade på våra fem orter i nordvästra Skåne.

Vi på Toyota Center i Helsingborg är ett fullserviceföretag som bedriver verksamhet inom både ny- och begagnad bilförsäljning och säljer cirka 1000 bilar per år. Vi håller till i funktionella och välplanerade lokaler i stans utkant, med bra kommunikationsmöjligheter.