Redovisningskonsult till Total Shared Services

Redovisningskonsult till Total Shared Services

Om tjänsten
Som redovisningskonsult hos Total Shared Services kommer du att ha en varierande vardag där du hjälper både större och mindre företag med deras ekonomi. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att hjälpa kunder med årsredovisningar och årsbokslut, månadsbokslut, löpande bokföring, sammanställning och analyser av finansiella rapporter och budgetarbete. Utöver detta kan du också komma att stötta med enklare lönehantering och deklarationer.
Du ingår i ett team om fyra men arbetar självständigt med dina egna kunder som finns i Helsingborg med omnejd. Under vissa veckodagar kommer du sitta ute hos företagen och arbeta.
Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag med stort utrymmer för att planera och styra över din egen tid.

I din roll som redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Upprätta årsbokslut och årsredovisningar
  • Sammanställa och analysera finansiella rapporter
  • Hantera budget och forecast
  • Löpande bokföring
  • Enklare lönehantering
Tjänsten som Redovisningskonsult är en permanent tjänst med start 1/12 2019. Till en början blir du anställd av Adecco med goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med civilekonomexamen, alternativt en YH-utbildning med arbetslivserfarenhet. Kanske sitter du idag på en ekonomiavdelning och tycker att det händer för lite, eller så är du redan på en redovisningsbyrå men vill arbeta på en mer framåt och digital byrå?
Som person har du ett siffersinne av rang och besitter en god analytisk förmåga.
Du trivs med att arbeta i en självständig roll men har förmåga att utveckla och bibehålla goda relationer då du arbetar med olika typer av kunder.
Du är strukturerad i ditt arbetssätt och lämnar inget åt slumpen. Vidare ser vi gärna att du är en positiv person som är redo för en ny utmaning.
Då Total Shared Services går mer mot digitalisering så bör du ha ett intresse för detta. Goda kunskaper i Excel är ett krav, har du dessutom erfarenhet av arbete i Fortnox eller Visma är du extra konkurrenskraftig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Total Shared Services
Total Shared Services är en redovisningsbyrå med kontor i Helsingborg och Stockholm. Vi är ca 30 medarbetare i vårt företag.
Vi är anslutna till Sveriges ledande branschförbund för redovisningskonsulter, SRF.
Vi växer samt förändras och behöver därför utöka med en redovisningskonsult, med placering i våra trevliga lokaler i centrala Helsingborg.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Susanna Kanold via Adecco 010 - 173 73 00 alt. Susanna.Kanold@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, årsredovisning, årsbokslut, månadsbokslut, löpande bokföring,lönehantering, deklarationer,helsingborg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.