Stjärna inom kundtjänst i Helsingborg!

Stjärna inom kundtjänst i Helsingborg!

Företagspresentation

Möbel- och inredningsföretaget Trademax startade som ett litet familjeföretag 2008 och har sedan dess vuxit till att bli Nordens största möbelbutik på nätet. På åtta år har företaget gått från 2 till över 200 anställda, en omsättning på närmare en miljard och fler än 450 000 kunder. Förutom 10 fysiska butiker har Trademax e-handelsbutiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark och tillhör sedan 2013 den stora möbeldivisionen Bygghemma Group.

Tjänstebeskrivning

Som kundsupportmedarbetare på Trademax är du den som skall ge kunderna ett positivt och engagerat bemötande. Du bemöter kunder via telefon och hjälper dem att snabbt få svar på sina frågor gällande beställningar och produkter. Som kundsupportmedarbetare ger du kunderna erbjudande och tar initativ till merförsäljning. Arbetstiderna är varierande och förlagda måndag till fredag mellan kl. 10.30-19.00 eller 8.00-17.30, samt löradg och söndag 10-14.

Kvalifikationer

Som person är du positiv, engagerad, noggrann och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Vidare trivs du i en roll med mycket kundkontakt och är bekväm med att prata med kunder över telefon. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och/eller försäljning ses detta som meriterande. Viktigaste är dock att du har den rätta inställningen och brinner för att erbjuda dina kunder bästa möjliga service. Du har fullgjord gymnasieutbildning och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Ansökan

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Landgren på telefonnummer 040- 611 07 70.
Mer info
Kontaktperson Sara Landgren
Telefon 040-611 07 70
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 27 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du ett brinnande intresse i att överträffa kundens förväntningar? Trivs du i en roll med mycket kundkontakt och letar efter ett utmanande arbete där du får möjligheten att växa och utvecklas? Då har vi möjligheten för dig!