Säljare till TOOLS, Helsingborg

Säljare till TOOLS, Helsingborg

Kundansvarig utesäljare
Helsingborg


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en riktigt
vass utesäljare med utgångspunkt från vår enhet i Helsingborg. Som kundansvarig utesäljare kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda företag och driver säljaktivitet mot dessa. Du kommer aktivt att bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov.
Som utesäljare kommer du även arbeta tätt tillsammans med ett team bestående av innesäljare och förrådssäljare och koordinera dessa för att dina kunders bästa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
är en erkänt duktig säljare med dokumenterat goda säljresultat. Du har minst gymnasiekompetens och gärna god teknisk förståelse. Erfarenhet från industribranschen eller likvärdig bransch är starkt meriterande. Vi ser att du tidigare haft kundansvar, att du är en van förhandlare och gärna tar initiativ och beslut. Meriterande är om du har erfarenhet av att sälja konceptlösningar mot industri, offentlig förvaltning och bygg. Då du kommer att resa i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vem
trivs här?


Vi söker dig som är energisk, utåtriktad och är duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv, engagemang och intresse för att göra affärer och att sälja. Du har god initiativförmåga, är resultatorienterad och sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem. Du är självgående och van vid att strukturera upp och ta eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten för att arbeta tillsammans med kollegor för att uppnå bästa resultat

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!
TOOLS - För att vi bryr oss from TOOLS Sverige on Vimeo.

TOOLS ör en del av Momentum Group som är en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd. Den sammanslagna koncernen omsätter drygt 9 miljarder SEK per år, varav det sammanslagna affärsområdet för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd svarar för cirka 8 miljarder SEK. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap.

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar.

Swedol är multispecialisten på verktyg, yrkeskläder och skydd. Vi erbjuder ett brett kvalitetssortiment av produkter, tjänster, verkstad och rådgivning för yrkesfolk- allt på ett ställe. Kunderna finns huvudsakligen inom bygg och anläggning, industri och verkstad,åkeri och transport, jord- och skogsbruk och offentlig service.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på www.swedoltools.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, byggsäljare,
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!