TKM Construction söker Anbudsingenjör

TKM Construction söker Anbudsingenjör

Är du redo att axla en nyckelroll på ett snabbt växande bolag? Nu behöver vi förstärkning av en Anbudsingenjör som vill vara med och ta
TKM Construction till nästa nivå.

I rollen som Anbudsingenjör kommer din centrala uppgift vara att säkerställa att vi har träffsäkra kalkyler och en god kontinuitet i våra olika anbudsskeden. Du kommer också arbeta med anbudsbevakning samt stötta produktionen i inköp, budget och uppföljning av pågående kontraktshandlingar. Beroende på anbudets storlek och omfattning ansvarar du för ett eller flera anbud samtidigt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning, läst relevant YH-utbildning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av operativt arbete i en liknande roll och det är meriterande om du tidigare arbetat i byggproduktion. Du talar och skriver svenska och engelska på en god nivå. Körkort är ett krav.

Som person är du den som trivs med att vara
"spindeln i nätet". Du är noggrann, strukturerad och van att arbeta självständigt. Dina personliga färdigheter är viktigare för oss än teknisk kompetens och vi värdesätter att du ser långsiktigt på ditt arbete hos oss på TKM. Det är också viktigt att du trivs med ensamarbete och kan inhämta nödvändig information på egen hand.

På TKM har vi korta beslutsvägar och vi ger våra anställda stora möjligheter att påverka sitt eget arbete. Bolagets ledarskapsprofil kännetecknas av enkelhet, engagemang och ansvarstagande. Vi värdesätter dig som kan bidra med nya perspektiv och jobba för att TKM fortsätter vara morgondagens samhällsbyggare. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du delar våra kärnvärden; långsiktighet, engagemang, professionalitet och lönsamhet.

För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Är du vår nästa Anbudsingenjör?

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@tkmab.se.

Glöm inte märka ansökan "Anbudsingenjör TKM"

Vi ser fram emot din ansökan!rekrytering@tkmab.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tkmab.se
Sista ansökningsdag 27 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är TKM

TKM Construction är ett nyetablerat entreprenörsbolag grundat 2018, som är beläget i Helsingborg och beställarens självklara samarbetspartner. Vi har under vår relativt korta tid hunnit med ett tio-tal projekt i regioner såsom Skåne, Halland, Småland och Blekinge. TKM arbetar främst med projekt inom den offentliga sektorn.

TKM har ingen egen produktionspersonal utan samtliga tjänster handlas upp och utförs utav andra entreprenörer. TKM har den direkt samordnande funktionen mellan beställaren och övriga i entreprenörsleden. TKM består i dagsläget utav arbetsledare, platschefer, ekonomi och administration samt affärschef/VD.

Kika in på vår hemsida: www.tkmab.se