Automationstekniker till Systeminstallation, Ängelholm

Automationstekniker till Systeminstallation, Ängelholm

Automationstekniker

Halmstad & Ängelholm

Vi kan erbjuda dig en tjänst i ett team med stark gemenskap där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Vi växer och vi behöver utöka vårt team med fler automationstekniker i Halmstad och Ängelholm, för att möta våra nya spännande projekt. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll i takt med att vi blir större.

Vi på Systeminstallation arbetar för effektivare anläggningar och fastigheter med minskad miljöpåverkan. Vi projekterar, konstruerar och installerar system som samordnar värme, kyla och ventilation. Resultatet blir bättre inomhusklimat och minskade energikostnader.

Arbetsuppgifter

Som automationstekniker kommer du att montera och installera styr & regler anläggningar ute hos våra kunder. Du jobbar både med nyinstallation & felavhjälpning och har ett nära samarbete med övriga avdelningar.

Din Profil

Som person är du serviceinriktad och flexibel, samt har öga för detaljer. Du gillar utmaningar och arbetar lösningsorienterat. Du är van att jobba självständigt och strukturerar ditt arbete effektivt.
  • El-utbildning eller några års yrkeserfarenhet
  • Förståelse för styrsystem
  • B-körkort
Vi känner en stor yrkesstolthet och söker dig som har samma inställning.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan

Vänligen ansök snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Systeminstallation

Systeminstallation startades 1998. Tio år senare var vi 24, vi utsågs till Årets Företagare i Varberg och vinnare av stadens Miljöpris. Idag, 2019, är vi drygt 86 medarbetare som arbetar på våra kontor i Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad och Ängelholm. På kontoret i Halmstad finns projektledare, programmerare, automationstekniker och energiingenjörer. På kontoret i Ängelholm finns idag projektledare och automationstekniker. Men som sagt vi växer!

Sökord: elmontör, installationstekniker, tekniker, montör, elektriker, el, installation, styrsystem, automation, styr & regler, automationsteknker
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.