Självgående Träarbetare/Hantverkare

Självgående Träarbetare/Hantverkare

Är du en Självgående Träarbetare? Trivs du med att arbeta mer varierande projekt och arbetsuppgifter? Vill du få möjligheten arbeta i ett växande byggföretag?
Då kan detta vara jobbet för dig!

Du kommer ingå i vårt lag och jobba med projekt inom kommersiella fastigheter, hyresgästanpassningar, renovering & om/tillbyggnad. Vi växer tillsammans med de projekt som kommit in och vi värdesätter att du i din personlighet gärna bidrar både till laget men givetvis även till företagets framfart, där du kan vara med och påverka företaget i helhet men också i de enskilda projekten.

Du arbetar självständigt med eller utan
kollega och det ger dig stora möjligheter att utmana dig själv då flera projekt och arbetsuppgifter är unika. Du kommer arbeta nära med din platschef och arbetschef, samt har alltid korta beslutsvägar.

Vi söker dig som kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Arbetet innebär varierande uppgifter därför är det viktigt att du har en bred kompetens inom yrket. Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Kvalifikationer:
  • Yrkesbevis eller mer än 5 års erfarenhet som Träarbetare är meriterande.
  • Ritningsläsning (Kan obehindrat tolka bygghandlingar) .
  • Byggnation av offentliga och kommersiella fastigheter är meriterande.
  • Meriterande om du kan obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Van att arbete med arbetsorder i mobiltelefon är meriterande.


Krav:
  • B-Körkort.
  • Ritningsläsning (Kunna läsa och förstå ritningar)
  • Smartphone (registrering tid via telefonen och registrera projektuppgifter)


Placering: Helsingborg
Omfattning: Heltid, 40tim/vecka
Lön: Timlön enligt Byggnads
Övrigt: Kollektivenliga villkor enligt Byggnads

Låter detta intressant, så vänta inte!
Ditt CV skickas till CV@sydbyggarna.se
Sista ansökningsdag: 2020-12-20.

Vi söker just nu 2 personer och kommer löpande intervju och rekrytera, har du inget CV, gör det inget – skriv några korta rader om din arbetslivserfarenhet till vår e-mail (cv@sydbyggarna.se) och lämna ditt namn och nummer så kontaktar vi er för en förintervju över telefonen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sydbyggarna.se
Sista ansökningsdag 15 jan 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sydbyggarna är ett traditionellt byggbolag som utför både total-och generalentreprenader i alla dess former och storlekar. Vi gör alla slags reparationer, underhållsarbeten, om- och tillbyggnader samt nyproduktion. Våra kunder är till största del statliga/kommunala bolag samt privata fastighetsägare. Verksamheten består av en Entreprenadverksamhet och en byggservice verksamhet med mindre löpande byggservicearbeten.

Vårt verksamhetsområde är Nordvästra Skåne och Södra Halland. Från Halmstad ner till Malmö/Lund, och från Helsingborg till Hässleholm.

Kontoret utgår från Helsingborg.