Servicetekniker, Fleninge, Helsingborg

Servicetekniker, Fleninge, Helsingborg

Är du lika gärna ute på fält som i verkstad? Vill du jobba självständigt och med mycket eget ansvar? Då har vi rätt jobb för dig som vår servicetekniker i Fleninge med omnejd.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner, i verkstaden och hos våra kunder. Gillar du variation i arbetet så kommer du att trivas hos oss.

Du kan starta morgonen med att felsöka en CLAAS traktor i verkstaden och någon timme senare är du på akututryckning till en kund som har problem med sin vallmaskin. Din arbetsdag kan vara allt från enklare servicearbeten till avancerad felsökning med hjälp av datorteknik.

Till ditt stöd finns både arbetskamrater och vår supportfunktion som kan hjälpa dig när problemlösningen går trögt.

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och är det dessutom av lantbruks- och entreprenadmaskiner så blir vi extra glada. Du ska ha god erfarenhet av el och hydraulik samt kunskaper i PC då en stor del av felsökningen sker med hjälp av datorer. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten och CE är meriterande.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det viktigt att du är en serviceinriktad person då du är vårt ansikte utåt. Det finns naturlig säsongsvariation i arbetet och under högsäsong förekommer det jour samt övertid. Vi gillar att kunna hitta verktygen på samma plats så att du håller ordning på din arbetsplats är en självklarhet.

Vi satsar på mobil service och gör det inget om du bor en bit från vår anläggning i Fleninge.

Arbeta hos oss
Vi är ett växande företag och vår anläggning i Fleninge öppnade vi för ungefär ett år sedan. Du kommer att vara en viktigt del för att bygga upp vår kundbas och skapa nöjda kunder på vår spännande resa som har precis börjat och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar på våra produkter, både på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer utomlands. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal, har friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Ansökan
Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev till rekrytering@sa-machinery.se, märk ansökan Fleninge. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Roger Bengtsson 072-748 71 00. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, 30 november.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.swedishagromachinery.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fakta Swedish Agro Machinery AB Swedish Agro Machinerys affärsidé är att underlätta arbetet för varje lantbrukare genom att erbjuda marknadens bästa kvalitetsmaskiner. För att kunna göra det har vi byggt upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar, men som täcker större områden. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. År 2016 grundades Swedish Agro Machinery för att representera CLAAS i Sverige. Idag är företaget också generalagent för SAMSON, HORSCH, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD, samt återförsäljare av LEMKEN. Fakta om Danish Agro Swedish Agro Machinery är en del av Danish Agro, som består av en rad företag inom lantbruksbranschen och finns i hela Europa. År 2012 startade Danish Agro upp sin maskinverksamhet och idag finns dotterbolag i nio länder. I sju av dessa länder är Danish Agro representant för CLAAS. Det gör Danish Agro till CLAAS största partner. Fakta om CLAAS CLAAS är ett familjeägt företag som grundades 1913 och är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i tyska Harsewinkel och är marknadsledare på tröskor i Europa. CLAAS är även marknadsledare globalt för självgående exakthackar. Med sina traktorer, pressar och vallmaskiner ligger CLAAS på topplaceringar beträffande världsledande teknik. CLAAS produktportfölj inkluderar även det senaste inom informationsteknologi för lantbruket. CLAAS har 11 500 medarbetare runt om i världen.