Vägarbetare till Division Drift

Vägarbetare till Division Drift

Var med och påverka framtidens vägar och infrastruktur med Svevia Division Drift. Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vidare är Svevia ett modernt företag som ständigt strävar efter att ligga i framkant, både som arbetsgivare och gentemot kunder. Vill du bli en del av Svevia och dela väg med oss? Just nu söker vi en vägarbetare i vårt basunderhåll i Helsingborg.

Om tjänsten: Vi söker en vägarbetare som i första hand kommer att arbeta med modernt vägunderhåll som innebär att du måste vara intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter och kunna ta självständiga beslut i det dagliga arbetet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att inspektera vägar, utföra mindre vägunderhålls- och anläggningsjobb på förfrågningar från kund och övriga drift och underhållsarbeten inom driftområdet samt TMA körning. Du behärskar tekniska hjälpmedel och har god IT-vana. I tjänsten ingår beredskap och arbete förekommer på obekväm arbetstid.

Din profil: Vi söker dig som har erfarenhet av drift och underhåll alternativt annan erfarenhet arbetsgivaren finner likvärdig. Du är en självgående person som drivs av utmaningar i arbetet och har en vilja att lära och utvecklas inom Svevia. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl interna som externa kollegor. C-körkort är ett krav. YKB och maskinförarbevis är meriterande.

Dela väg med oss: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Sök tjänsten via länken nedan senast 2018-10-07- urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Platschef Albulena Dakaj, 040-287949. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!