Arbetsledare till Division Drift Helsingborg

Arbetsledare till Division Drift Helsingborg

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder kronor.

Tjänsten
Att vara Arbetsledare på driften innebär ett aktivt deltagande i det dagliga arbetet tillsammans med övrig personal. Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Du är delaktig i hela kedjan, från kalkylerande till planering och slutligen ansvarig för genomförandet av projektet, vilket då även innebär ett uppföljningsansvar. På driften arbetar vi bland annat med beläggningsunderhåll, vinterväghållning, väginspektion samt skylt- och räckes-arbeten. Inom ditt område är det du som ansvarar för: arbetsledning, produktion och ekonomi. Vår verksamhet är serviceinriktad, vilket innebär att en del av arbetet sker på obekväm arbetstid. I tjänsten ingår även beredskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, alternativt har du en relevant ingenjörsutbildning. Vidare har du erfarenhet av att planera, leda och fördela arbetet. För tjänsten krävs att du har B-körkort. Vi förutsätter även att du har vana att arbeta digitalt eftersom Svevia eftersträvar en ökad digitalisering och förblir branschledande.

Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamheten framåt, har ett bra ordningssinne och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare har du ett strukturerat förhållningssätt, är serviceinriktad och trivs med att sälja Svevias tjänster. Andra personliga egenskaper vi ser som viktiga är att som ledare kunna vara ödmjuk och samarbetsvillig och utifrån det kunna leda och motivera människor.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan
Sök tjänsten via länken - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Anton Wilander, tlfn. 040- 28 49 23. Fackliga företrädare nås via växeln, 08-404 10 00.

Välkommen med din ansökan!

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (16 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1800 medarbetare finns på över 100 platser i hela Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg. Vill du följa med oss på resan kliver du enklast in på svevia.se.