Regionansvarig säljare för Skåne

Regionansvarig säljare för Skåne

Svenska Batterilagret AB söker regionansvarig säljare för Skåne med omnejd. Som regionansvarig är man även ansvarig för vår butik/lager i Helsingborg.

Som regionansvarig säljare på Svenska Batterilagret ansvarar du för att skapa långsiktiga affärer med våra befintliga kunder samtidigt som en stor del av ditt fokus kommer att ligga på att etablera nya relationer och ta in nya affärer. Vi ser gärna att Du har genomfört din gymnasieutbildning inom något teknikorienterat område och att Du har erfarenhet av försäljning. Det är också meriterande men inget krav om du har erfarenhet om batterier och laddare. Produktkunskap får du från oss. Du är öppen och enkel med ett intresse för att träffa och hjälpa kunder med tekniska lösningar. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning.

Kundkontakter sker mestadels ute hos våra kunder men också i vår butik/lager Helsingborg.

Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Key account manager - 1-2 års erfarenhet

Körkort
Krav
  • B
Mer info
Email Mejla Svenska Batterilagret AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Batterilagret AB säljer och marknadsför batterier, laddare och tillbehör, från klocka till truck. Vi arbetar med kända varumärken så som Varta, Energizer, Bosch, Panasonic, CTEK, Victron och Deka mm. Vi har 27 egna butiker/lagerställen i Sverige.

Huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Våra kunder är privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 130 milj. och har höga tillväxtmål.