Lösningsorienterad säljare till nytt utmanande projekt

Lösningsorienterad säljare till nytt utmanande projekt

Letar du efter att ta nästa steg framåt i din karriär?

Vårt nya, utmanande och spännande projekt kan vara just det. Vi letar efter att anställa ambitiösa, öppensinnade och optimistiska säljare som kommer att ta sig an en ordentlig utmaning för att sätta fart på sin egen karriär och personliga utveckling.

Denna möjlighet är bara början. Din resa hos oss kanske startar som tjänsteförmedlare och fortsätter som försäljningsansvarig? Eller till och med ansvara för vår säljorganisation på fält? Du kommer finslipa din kommunikationsfärdighet, utveckla din förhandlingsteknik och förbättra dig i den underbara världen inom försäljning.

Vart du tar det därifrån, är upp till dig. Du kanske vill ha frihet att arbeta ifrån Spanien, skapa och driva ditt eget säljteam. Du föredrar att vara involverad i rekrytering av nya medarbetare? Det här är bara några av de sätt där våra medarbetare utvecklat sig själva.

Denna ambitiösa roll är inte för alla. Detta är en roll där driv, engagemang och ansvar inte bara uppmuntras, utan också krävs. Och det kanske mest spännande? Du kommer att vara delaktig med att bygga upp en helt ny avdelning!

- -

Om arbetet:
Vi är SST NET. Vi tillhandahåller tjänster som frigör tid. Detta till privatpersoner och företag sedan 2013 (1956). Hos SST NET säljer vi inte, vi skapar relationer! SST NET hjälper företagsägare koppla av på semestern eller med ett enda knapptryck delegera till medarbetare. Vi tar hand om våra kunders oro när de blivit av med telefon, plånbok, stulen eller glömd eller tappat sina nycklar med hjälp av våra trygghetstjänster. Som vi säger - Frihet är att slippa oroa sig!

Vad ska du göra?
Enkelt – hjälpa företagaren att sluta oroa sig, slippa stressen och ge dem verktygen för att öka sin lönsamhet och dessutom få nöjdare kunder. Vad som skiljer oss från mängden är - friheten. Om du är en excellent kommunikatör via telefon, gör det. Är du en mästare öga mot öga? Gå den vägen. Tillsammans sätter vi upp ett mål för att värva nya kunder - hur du får dessa att säga JA TACK är upp till dig. Du får all support och hjälp du behöver från oss men det är ditt ansvar att du når dina uppsatta mål.

Egenskaper du behöver för att bemästra rollen:
· Ambitiös - mycket
· Optimistisk ledare
· Vinnarattityd - du vet om att där finns enkla dagar och även tuffare dagar
· En entreprenörs tankesätt
· Fantastiska kommunikationsfärdigheter
· Strukturerad och tidsplanerare
· Älskar att vara i en säljomgivning med högt tempo
· Flytande svenska

Dina kollegor säger att du:
· Är enkel att arbeta med
· Jagar och följer upp alla möjligheter till JA TACK! - alltid
· Är en lagspelare - hos oss finns inget utrymme för något annat
· Delar med dig av dina kunskaper
· Är en person man gärna tar en kaffe med

Som grädde på moset får du:
· SST NET abonnemang med fria samtal, fria sms och fri surf
· Alla våra trygghetstjänster som frigör tid
· Trygg grundlön och hög utdelning vid JA TACK!
· Flexibel arbetsplats: Arbeta på fält när du vill, på kontoret när du vill, hemifrån när du vill. Vi litar på dig!
· Kontinuerliga utvecklingsmöjligheter
· Löpande konferensresor runt om i världen!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sebastian Börjeson
Email Mejla Sebastian Börjeson
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arbetamedsstnet.se/blocket
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Säkerhetstjänst grundades 1956 och är uppfinnaren av den välkända "till polisen brickan". År 2013 grundade Svensk Säkerhetstjänst dotterbolaget Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET). SST NET erbjuder privatpersoner och företag produkter och tjänster som frigör tid. De har idag ett flertal kontor och butiker i Skåne och tillsammans hjälper omkring 200 000 kunder med telefoni/-växellösningar samt deras uppskattade säkerhetstjänster.