Serviceelektriker E-Mobility

Serviceelektriker E-Mobility

Svensk Fordonsladdning är inne i en spännande tillväxtfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de snabba förändringar som branschen står inför.

Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar för DC-laddning över hela landet. Svensk Fordonsladdning är specialister inom elfordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Svensk
Fordonsladdning är idag i en stor tillväxtresa och omsätter 2022 ca 35 miljoner.

Svensk Fordonsladdning söker nu serviceelektriker till våra etableringar i landet.

Som serviceelektriker på Svensk Fordonsladdning arbetar du tillsammans med dina kollegor för att uppnå en effektiv process med hög tillgänglighet. I arbetet ingår avhjälpande och förebyggande underhåll. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.
Hemstationering kan vara aktuellt beroende på bostadsort och uppdragsgivare.

Personliga egenskaper

Som person är du en strukturerad och noggrann lagspelare med stark drivkraft framåt. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda samarbetsförhållanden och skapa engagemang bland dina kollegor. Dig vi söker är antagligen utbildad inom elinstallation med erfarenhet av drift och underhåll, eller som distributionselektriker. Du har vidare minst fem års branscherfarenhet. B-körkort är ett krav likväl flytande svenska samt bra engelska i tal och skrift. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så se till att skicka in din ansökan redan idag.

Du skickar din ansökan till robert.nilsson@svenskfordonsladdning.se

Se till att eventuella referenser som
finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

På Svensk Fordonsladdning AB ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:
  • Förmånsbil
  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Mer info
Kontaktperson Robert Nilsson
Telefon +46704928189
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svenskfordonsladdning.se/jobb/
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Fordonsladdning AB är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid.