Vi söker en kvalitets- och produktansvarig

Vi söker en kvalitets- och produktansvarig

Vill du vara med på en tillväxtresa inom livsmedelsproduktion? Drivs du av kvalitet? Då är rollen som kvalitets- och produktansvarig för dig!

Sunsalat AB söker nu en nyfiken och matintresserad kvalitets- och produktutvecklingsansvarig som är driven, engagerad och brinner för kvalitetssäkring och produktansvarig av livsmedel.

Arbetsbeskrivning
I rollen som kvalitets- och produktansvarig kommer du att vara en nyckelperson i bolaget och därmed sitta med i ledningsgruppen. Du kommer självständigt att leda och ansvara för företagets kvalitetsledningssystem samt garantera livsmedelssäkerheten.

Dina uppgifter som kvalitetsansvarig kommer innefatta att säkerställa att kvalitetsledningsarbetet uppfyller de mål och krav som finns samt att underhålla kvalitetssystemet löpande, såsom uppdatering av HACCP, dokumenthantering och avvikelsehantering. Du kommer att ansvara för provtagning av produkter, lokaler och utrustning, interna och externa revisioner samt för utbildning av befintlig och ny personal inom livsmedelshygien. Rollen innebär också att ansvara för efterlevande av livsmedelslagstiftning, märkning och kundkrav på aktuella marknader samt leverantörsbedömningar. Vi ser även att du kan tänka utanför ramarna och är redo att hjälpa till var det behövs.

Du kommer att arbeta produktionsnära och ansvara för planering, dokumentation och tester.

Sunsalat AB är ett bolag med korta beslutsvägar som erbjuder en spännande roll där du bidrar till utvecklingen av verksamheten. Du har stora möjligheter att påverka din och dina kollegors vardag. Arbetsplatsen är familjär och präglas av ett starkt engagemang som vi värdesätter mycket och ser som en av våra nyckeltillgångar. Vi ser nu fram emot att kunna växa oss större och fortsätta utvecklas, gärna tillsammans med dig!

Kvalifikationer
För att lyckas i din roll är det viktigt att du har förmåga att växla mellan helhetssyn och detaljer. Du är lösningsorienterad och trygg med att fatta beslut och driva igenom dem. Du förväntas ta egna initiativ utifrån din förmåga att se vad som behöver förändras och utvecklas för att säkra fortsatt tillväxt. Du har en god analytisk förmåga och kan prioritera. Du ser möjligheter till utveckling och arbetar med ständiga förbättringar.Vi ser gärna att du har en erfarenhet inom produktionsarbete och/eller kvalitets- och produktansvarig.

Meriter:
  • En högskoleutbildning inom kemi/livsmedelsteknik eller motsvarande kompetens.
  • Erfarenhet av såväl strategiskt som operativt kvalitetsarbete i ett livsmedelsproducerande företag.
  • Kunskap om, och praktisk erfarenhet av, produktansvar inom livsmedel.
  • Ett genuint intresse för livsmedel och livsmedelsproduktion samt förståelse för produktionsprocessen och produkterna.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, är välformulerad och kommunikativ samt har goda kunskaper i Microsoft Office.
Uppdragsgivare: Sunsalat AB
Ort: Helsingborg
Omfattning: Heltid/deltid

Information: CV, personligabrev & frågor kring anställningen skickas till: CV@sunsalat.se
Mer info
Email Mejla Sunsalat AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sunsalat AB producerar och säljer färdigmat, där största fokus är frukt och grönt. Efterfrågan på produkterna är mycket stor och beräknas stiga ytterligare, bolaget är i en stark tillväxtfas och räknar med att växa ytterligare i samband med den stigande efterfrågan.