Avdelningschef till Suez Recycling AB i Helsingborg

Avdelningschef till Suez Recycling AB i Helsingborg

Vi tror inte att det är din karisma som gör dig framgångsrik som ledare hos oss. Snarare är du stabil och pålitlig. Och naturligtvis kunnig! Du kommer vara ansvarig för vår avdelning Tankdisken i Helsingborg. Det är en väldigt viktig avdelning för oss som tvättar (diskar) tankbilar rena från oljor och livsmedel, både till oss själva och andra. Den skiljer sig en del från våra andra avdelningar och sköts självständigt. Här arbetar idag fyra killar (vi hade naturligtvis gärna sett tjejer men har inte lyckats locka någon... ännu) med att styra maskinerna, värma tankar, sköta vattenrening etc.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef är du direkt underställd
Produktionschefen och ska se till att avdelningen sköts på ett bra sätt utifrån kunder, mål och riktlinjer. Det blir du som leder och motiverar vår personal att uppnå fastställda resultat- och verksamhetsmål. Du ansvarar för att se till att verksamheten sköts så optimalt som möjligt. Ansvaret är stort men också friheten. Exempel på andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

· Budget- och personalansvar

· Införa och upprätthålla företagets gemensamma ledningssystem

· Se till att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar, samt avtal och interna regler

· Göra underlag för investeringar

· Följa upp arbetsmiljö och genomföra
arbetsmiljöförbättringar

· Se till att personal har rätt utbildning och träning för sina uppgifter

Vem söker vi?

Som vi sa ovan behöver vi en trygg och stabil person som kan ta fullt ansvar för vår avdelning och sköta den som om det vore hans/hennes eget. Du har flera års erfarenhet som ledare sedan tidigare, kanske som Underhållschef? Hur som helst är du tekniskt kunnig och intresserad. Du kan bemöta både chaufförer och speditionsfirmor på ett proffsigt sätt och kan både köra truck och skriva fakturor redan. Vi ser gärna att gillar att arbeta med 5S då vi behöver lägga lite större vikt vid ordning och reda, förebyggande underhåll och arbetsmiljöfrågor. Sen skadar det ju inte om du har viss förståelse och intresse för kemi... det är ju trots allt det vi arbetar mycket med.

Vad erbjuder vi?

Detta är en ansvarsfull och omväxlande tjänst i ett framgångsrikt företag.
Verksamheten kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omväxlande, intressanta och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande och internationell miljö.

Vi strävar alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av att man har förtroende för ledare, är stolt över det man gör samt trivs med och respekterar människorna man arbetar med. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på vår avdelning beläget på IPOS-området (gamla Kemira) i Helsingborg.

Vill du veta mer?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult
Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se så snart som möjligt, dock senast 5/5 2019 - vi arbetar alltid med löpande urval! Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 6000 kr.
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734159860
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.suez.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SUEZ Recycling AB är en av de största spelarna inom avfalls- och återvinningsbranschen. Med 1 100 kollegor utspridda i hela landet arbetar vi gärna över gränserna för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på området. Företaget ägs av det börsnoterade SUEZ. Med fokus på avfallshantering och vattenrening är SUEZ ett renodlat miljöföretag med 95 000 medarbetare runt om i världen.

Personalen är vår viktigaste resurs. Något som också märks internt, inte minst genom det generösa klimatet. Det är ingen slump att vi satsar mycket på arbetsmiljöfrågor - det är viktigt att alla medarbetare har en god arbetsmiljö. Miljöfrågor ligger SUEZ varmt om hjärtat och vi lever som vi lär.