Vi söker studerande budbilschaufförer inför hösten i Helsingborg!

Vi söker studerande budbilschaufförer inför hösten i Helsingborg!

Är du en ambitiös och effektiv person som tycker om ordning och reda? Tycker du om att köra bil och erbjuda den bästa servicen? Vill du arbeta självständigt och ta eget ansvar? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer arbeta på en välkänd terminal där du får möjlighet att etablera värdefulla kontakter inför framtiden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
  • Hämta och leverera gods
  • Kundservice till både privat och företagskunder
  • Hantera och framföra budbil i och utanför Helsingborg
Arbetstiderna kan komma att variera mellan dagtid vardagar och kvällstid vardagar, dagtids pass på lördagar kan även förekomma.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda chanser till utveckling och övertag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är positiv och glad, engagerad och som brinner för att göra ett bra arbete. Du är mån om att göra rätt och du vill överträffa förväntningar. Vi tror att du är en aktiv person som tycker om att hålla igång, då detta arbetet kräver god fysik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av budbilskörning.

Krav:
  • Truckkort
  • Körkort
  • Erfarenhet av att ha kört budbil
  • Studerar minst 1 år till på minst 50%
  • Inga anmärkningar i belastningsregistret
Du behöver vara tillgänglig för arbete minst 2 dagar i veckan (vardagar) vid sidan av dina studier. Under sommaren ser vi gärna att du är tillgänglig upp till heltid.

Är du redo för ett jobb vid sidan av dina studier? Ansök redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com