Vi söker heltidare till stillasittande produktionsarbete

Vi söker heltidare till stillasittande produktionsarbete

Är du på jakt efter nytt jobb och nyfiken på att arbeta inom e-hälsa? Är du noggrann, teknisk intresserad och snabblärd? Ta då chansen och ansök denna spännande tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

Företaget utvecklar och tillverkar både grafiska och smarta högkvalitativa etiketter/plåster inom e-hälsa med mycket avancerad teknik. Arbetsuppgifterna kommer innebära produktionsarbete ute hos vår kund. Under arbetspasset kommer du att sitta still mycket och använda händerna i arbetet med att tillverka produkterna. Arbetet kräver koncentration, samtidigt som du har ett team med kollegor runt dig.

Tjänsten är på heltid och arbetspassen kommer ligga belagda på dagtid 07.00-16.00. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Uppstart kommer ske i slutet av september och så snart vi hittat de bästa kandidaterna.

Då vår kunds värderingar bland annat är att kunden alltid ska vara i fokus krävs det att du som medarbetare har förmågan att koncentrera dig, kunna arbeta fingerfärdigt, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du sätter alltid företaget i första hand och klarar av att arbeta monotont och tidseffektivt.

Detta söker vi:

Vidare som person är du lugn men gillar att tävla mot dig själv. Du ska tycka om att arbeta med händerna och klara av att vara stillasittande under en längre tid. Du ska trivas att arbeta självständigt men omgiven av ett team.

Eftersom företaget arbetar inom e-hälsa är hygien, rengöring och kvalitet viktiga kvalifikationer att bemästra. Du bör även ha intresse för teknisk utrustning samt goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal- och läsförståelse. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se