Vi söker engagerade gymnastikledare till Helsingborg!

Vi söker engagerade gymnastikledare till Helsingborg!

Är du ute efter ett roligt extraarbete? Vill du utveckla dina ledarkunskaper och bidra till barn och ungdomars hälsa?

Information om uppdraget:

Som ledare kommer du att träna barn och ungdomar i våra basgrupper och trupper en eller flera gånger i veckan. Tillsammans med andra ledare kommer du planera och genomföra träningar som är både roliga och utmanande för gymnasterna. Du kommer erbjudas introduktion och ledarutbildningar via Svenska Gymnastikförbundet.

Träningarna är förlagda på kväll/helg, på fasta tider. Behovet är som störst under höst och vårtermin med pass ca 2-3 kvällar i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extraarbete, som studerar på högskola/Universitet eller har ett arbete.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar och som är ute efter ett långsiktigt extraarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av gymnastik, det är meriterande om du har gått utbildningar via Svenska Gymnastikförbundet. Du har ett brinnande intresse för ledarskap och utveckling av barn och unga.

Som person är du driven och ansvarsfull. Du tycker om att arbeta i team och du har en positiv inställning. Som ledare bör du kunna inspirera, du har en förmåga att se gruppen och du kan kommunisera på ett tydligt sätt.

Låter detta intressant? Sök då tjänsten idag. Vi anställer så snart vi hittat rätt persona
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 maj 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com