Vi söker en teamledare för nattarbete till produktion i Helsingborg!

Vi söker en teamledare för nattarbete till produktion i Helsingborg!

Vi söker nu en teamledare på nattetid som ska stötta ansvarig konsultchef. Har du tidigare erfarenhet som teamledare och har vad som krävs för att motivera personal? Då tycker vi på StudentConsulting att du ska söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Till en av våra storkunder i Helsingborg söker vi nu dig som vill arbeta som teamledare med produktionsarbete inom livsmedelsbranschen. Arbetsuppgifterna består av grönsakshantering vid löpande band samt hacka och packa sallad på ett kyllager. Du kommer även att arbeta med personal- och produktionsansvar vilket innebär att du är en värdefull nyckelperson för vår kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Tillgänglig för sjukanmälan efter 17.00
 • Akuta avrop
 • Lägga schema för helgen samt hantera beställning av personal från kund
 • Lägga schema för kommande veckor
 • Utbilda ny personal från StudentConsulting hos kund.
 • Närvara vid introduktion tillsammans med ansvarig konsultchef
 • Rapportera till Konsultchef löpande utefter nedan
 • Avvikelser under helgen samt föregående vecka
 • Leveranssäkerhet hos kund
 • Produktivitet
 • Kvalité på arbete
 • Kampanjer/Info
Detta söker vi:

Vi söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete och som aldrig ger upp. Eftersom du är nyckelpersonen till kunden är du serviceminded och lojal mot såväl konsulter från StudentConsulting samt ordinarie personal från kund. Som person är du hjälpsam, saklig och pedagogisk. Du är heller inte rädd att hugga i där det behövs och har skinn på näsan och kan vara den bästa förebilden för våra konsulter. Som person ska du inte ha några problem att fatta snabba och svåra beslut och att arbeta proaktivt. Du tar ditt arbete på allvar och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att ha mycket på din agenda.

Meriterande för denna tjänst är att du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande bransch samt erfarenheter av ledarskap. Ett krav är att du ska tillämpa svenska flytande i tal och skrift.

Då kollektivtrafiken är begränsad till arbetsplatsen är det meriterande med körkort och tillgång till bil.

Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och arbetar ute hos kund.
Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 aug 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com