Vi söker en löneadministratör på heltid för kommande uppdrag!

Vi söker en löneadministratör på heltid för kommande uppdrag!

Har du några års erfarenhet som löneadministratör och vill arbeta i en spännande och utvecklande miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har arbetat i rollen som löneadministratör i minst 2 år och har hunnit arbeta med alla delar i löneprocessen och trivs med helhetsansvar. Du kommer arbeta med att lägga in bland annat sjukfrånvaro och ledigheter, ansvara för att all data gällande övertid och se till att bonusar förs korrekt in i systemet. Vidare bistår du företaget i olika frågeställningar kring lön och kollektivavtal, och vi ser gärna att du kan hantera 3 olika kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter:
Löne- och semesterberäkningar
Förmåner
Intyg
Reseräkningar
Pension och försäkring
Support gällande lönefrågor

Detta söker vi:

Vi söker dig:
Du har god erfarenhet av olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i arbetet. Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är van att planera ditt arbete och trivs i omväxlande miljöer. Du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Vidare talar och skriver du obehindrat i både svenska och engelska. Vi ser även att du är en van datoranvändare.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 100%
* Placering: Helsingborg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se