Vi söker en Ekonomiassistent för kunds räkning under sommarperioden!

Vi söker en Ekonomiassistent för kunds räkning under sommarperioden!

Är du student och vill jobba extra som ekonomiassistent under sommaren? Läser du en relevant utbildning och vill skaffa dig erfarenhet! Sök då detta spännande sommarvikariat där du får möjligheten att utvecklas!

Information om uppdraget:

Är du i starten av din yrkeskarriär? Vill du arbeta i ett företag som växer och vara med på kundens spännande resa? Då har vi tjänsten för dig!

Som ekonomiassistent kommer du att ingå i företagets ekonomiavdelning och arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Skanning och ankomstregistrering
  • In- och utbetalningar
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
  • Övriga administrativa uppgifter inom ekonomiavdelningen
Tjänsten är tidsbegränsad under sommarperioden med tillsättning enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du är i starten av din yrkeskarriär eller läser en pågående ekonomiutbildning. Du har god kunskap i Excel och gärna erfarenhet av något affärssystem. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Som person är du snabblärd, nyfiken och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad och driven och har en positiv inställning. Du har en god förmåga att kunna kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden. Vidare har du ett brinnande intresse för siffror och vill vara med och utveckla din egen yrkeskarriär.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com