Vi söker ansvarstagande administratörer på både heltid och deltid!

Vi söker ansvarstagande administratörer på både heltid och deltid!

Söker du extrajobb vid sidan av studierna eller är du på jakt efter en stimulerande heltidstjänst? Är du strukturerad, ansvarsfull och självgående? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi får löpande in nya, spännande uppdrag som är i behov av driftiga personer som brinner för administration. Vi söker både studenter som vill ha en givande tjänst på deltid vid sidan av studierna och heltidsarbetare. Du blir anställd via oss och uthyrd som konsult till kunden i fråga.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Orderhantering
  • Bokningar
  • Schemaläggning
  • Kundkontakt
  • Fakturahantering
  • Inköp
  • Sammanställning av material
Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som administratör är det väsentligt att du är en strukturerad person som klarar av att ha många bollar i luften. Du är även lättlärd och har god datorvana samt har enkelt för att lära dig nya system eller program. I ditt arbete ser vi att du är självgående och ansvarstagande och ser till att ha en god överblick över vad som behöver göras. Flytande tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.

Låter detta som en roll för dig? Tveka inte att söka redan idag - ansökningar behandlas löpande!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com