Vi söker B2B säljare med IT-Inriktning till Helsingborg

Vi söker B2B säljare med IT-Inriktning till Helsingborg

Vår kund som är stationerad i Helsingborg är på en tillväxtresa och behöver nu utöka sitt team med dig som brinner för försäljning och IT!

Information om uppdraget:

Som säljare med IT-inriktning kommer du att ha uppgifter såsom prospektering och nykundsbearbetning, inbokning av möten, genomförande av digitala eller fysiska möten, avtalshantering, förhandling samt den administration som sker runt din roll såsom dokumentation av möten, uppföljning, hantering av offerter/avtal, skapa säljmaterial och presentationer, uppdatera processer och rutiner mm. Du arbetar i nära samarbete med företagets sälj- och marknadskollegor och du rapporterar direkt till företagets VD. Du utgår ifrån huvudkontoret i centrala Helsingborg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill jobba på hel- eller deltid. Det går alltså bra om du studerar och vill arbeta extra två dagar i veckan eller om du vill ta nästa steg i din karriär som säljare på heltid. Tjänsten går att forma utefter den kompetens du som kandidat besitter.

För att passa in hos vår kund krävs det att du har det lilla extra. Du har tidigare erfarenhet av försäljning, både ute men framförallt innesälj. Du är duktig på prospektering och vet vad som förväntas av dig i en roll som denna. Vi tror att du brinner för IT. Du har kanske arbetat inom IT och vill ha mer av det sociala. Då kan denna roll som teknisk säljare vara perfekt.

Vi tror att du bor i Helsingborg med omnejd. Då du behöver ta dig till olika kunder kräver det att du har körkort. Du kan svenska flytande i både tal och skrift och du har god datorvana. Vi ser gärna att du är en duktig kommunikatör som har en vana att bygga långsiktiga relationer. Tillsammans med teamet har du drivet som krävs för att ta försäljningen till nya höjder.

Riktigt duktiga säljare är vana vid mål och mätetal. Dessa delar är viktiga för dig. Det ger dig kickar och motiverar dig till att ge ännu mer imorgon. Vi söker dig som söker ett långsiktigt arbete, ett arbete där du kan stanna länge, där du kan utvecklas över tid.

Vill du vara med på en spännande resa, tillsammans med oss och vår kund. Ta då chansen och ansök redan idag. Vi räknar med att tillsätta tjänsten inom kort.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com