Vass Rekryteringsassistent sökes!

Vass Rekryteringsassistent sökes!

Är du student och nyfiken på rekrytering- och bemanningsbranschen? Vill du arbeta med personalfrågor i framtiden? Då finns nu en spännande möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting Helsingborg arbetar varje dag med att hjälpa företag runt om i regionen brett med rekrytering och bemanning. Detta gör att den ena dagen inte är den andra lik. Vi arbetar med större och mindre företag där vi levererar juniora- och seniora tjänster på både tjänstemannasidan och arbetarsidan.

Vi söker nu en rekryteringsassistent som tillsammans med teamet kommer att säkerställa leverans av alla de spännande tjänster vi fått in att leverera.

Arbetsuppgifterna kan bland annat handla om:
Marknadsföring
Annonsutformning
Kandidataktiviteter
Search/Headhunting
Urval/Matchning
Telefonintervju
Djupintervju
Videopresentation
Administration kopplat till våra olika uppdrag. T ex skriva skriva riktade intervjumallar
Kvalitetsarbete kopplat till vårt kandidatben

Tjänsten är en timanställning. Du arbetar främst kontorstid mån-fre. Vi ser gärna att du är tillgänglig för arbete 2 dagar i veckan och att du kan arbeta upp till heltid under jul- och sommar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar och vill arbeta extra. Vi söker både dig som är i början av din utbildning och dig som går på din sista termin efter årsskiftet. Du studerar PA-programmet eller utbildning som bedöms som likvärdig. Du om söker bör vara nyfiken på rekrytering- och bemanningsbranschen och du vill arbeta med personal/rekrytering efter din examen.

Som person är du social och framåt, du drivs av mål och resultat. Du är en människokännare och du ser vikten av god kommunikation.

Vidare är du stresstålig och du har erfarenhet av att jobba utefter deadlines. Hos oss får du sen lära dig om hur man gör rekryteringsplaner/tidsplaner för att leverera rätt kandidat i rätt tid. Du har viljan att driva på processer, du är kreativ och du kan nå ut till den stora massan. Du är ambitiös och strävar alltid efter att bli bättre.

I teamet är det hos dig det händer. Du är en doer som hela tiden planerar ut den mest effektiva vägen fram. Du har glimten i ögat och du är en fin hjälpsam kollega.

Vi tror att du tycker att det är roligt med administration, då alla delar av tjänsten är kopplat till dokumentation. Du har också god datorvana.

Är du stjärnan vi söker? Vänta inte, utan sök redan idag. Detta då vi är i stort behov och kommer att tillsätta våra blivande kollegor så snart som möjligt.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com