Vår kund i Ängelholm söker nu en finsktalande kundtjänstmedarbetare!

Vår kund i Ängelholm söker nu en finsktalande kundtjänstmedarbetare!

Brinner du för att hjälpa andra och vill bidra med din kompetens och kunskap för att stärka bolagets kundnöjdhet? Tycker du om att göra det lilla extra för varje enskild kund? Då har du hittat rätt! Vi har tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

I din roll som kundtjänst kommer du framförallt att arbeta mot den finska men även den svenska marknaden, vi söker alltså dig som besitter god datavana och är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt. Vi ser gärna att du, som vi, vill ha roligt på jobbet och samtidigt har fokus på arbetsuppgifterna och kunder.Har du jobbat med liknande uppgifter tidigare är det en fördel, men det viktigaste för oss är att du är kundorienterad, engagerad och har en stark vilja att utvecklas.

Som kundtjänst kommer du att svara på frågor via mail, telefon eller chatt, ge tips och råd samt leverera fantastisk service! Förutom service och kundnöjdhet är även merförsäljning något som uppskattas! Har du ett intresse för sälj ser vi självklart detta som positivt!

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kontorstider.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare hos oss krävs det att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande och tycker om att ha mycket att göra. Som person är du framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service, försäljning och trivs med att arbeta kundfokuserat. Du förstår vikten av att vara företagets ansikte utåt och är stolt över ditt sätt att hantera kontakten med kunder. Vi ser gärna att du har god systemvana och det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Du talar och skriver obehindrat på finska och svenska och är bekväm med att uttrycka dig i telefon såväl som i skrift.

Vi lägger också stor vikt vid din personliga lämplighet.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se