Utesäljare sökes heltid till vår kund i Helsingborg!

Utesäljare sökes heltid till vår kund i Helsingborg!

Trivs du i en ansvarstagande roll och har lätt för att ta kontakt med nya människor? Vill du ingå i ett spännande resultatsträvande team? Då kan du vara vår nästa utesäljare!

Information om uppdraget:

I rollen som utesäljare är det du tillsammans med ditt team om 8 personer som ansvarar för att nå de säljmål som finns men även jobba kontinuerligt mot nya kunder och uppdrag. Arbetet innefattar hela försäljningprocessen från prospektering, genomförande till uppföljning. Tjänsten är således unik i de mycket varierande arbetsuppgifterna. I arbetet står kunden i fokus och då främst i Helsingborgsområdet, men i arbetsuppgifterna ingår ävem att arbeta med försäljning av företagets erbjudanden i regionen. Det är även viktigt att du är bekväm med telefonen som arbetsverktyg för att framgångsrikt boka in möten med kunder.

Kunden i fråga levererar IT- och telefonilösningar till företag med bas Helsingborg. Utöver deras integrerade lösningar och vägledande rådgivning erbjuder dem ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, mobila och fasta växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom området connected car och fleet management. Som säljare hos kunden har du en viktig roll i att förmedla deras tjänser och även goda chanser att utvecklas och växa internt.

Som person ser vi att du är mål och resultatinriktad. Du är försäljande i ditt sätt agera och trivs med en social roll. Du trivs att jobba i mindre team där man jobbar gemensamt och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du är bekväm med att presentera dina lösningar för våra kunders beslutsfattare som VD och annan ledande personal. Du har höga karriärambitioner och strävar ständigt efter att utvecklas.

Detta söker vi:
  • Tidigare erfarenhet från försäljning , fältförsäljning eller inom telekombranschen, är meriterande men inget krav
  • En lokal förankring och befintliga affärskontakter är ett stort plus.
B-körkort
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se