Underhållstekniker till internationellt företag med stora möjligheter!

Underhållstekniker till internationellt företag med stora möjligheter!

Vill du bli vår kunds nästa kollega och arbeta i ett globalt företag med stora möjligheter att påverka deras spännande förändringsresa? Fortsätt då läsa nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund som befinner sig i ett oerhört spännande skede med sin verksamhet, letar nu efter en driven, ödmjuk och ambitiös lagspelare till deras verksamhet strax utanför Helsingborg.
Vi tror att du antingen är nyexad eller med några års arbetslivserfarenhet på nacken och är på jakt efter ett uppdrag där du verkligen vill utmanas och får möjligheten att utvecklas på.

Du kommer gå in i en roll som underhållstekniker där dina främsta arbetsuppgifter kommer inkludera drift samt analys och problemsökning av underhållsystemet , du kommer planera och ta hand om produktionsstopp samt bli proffs i underhållsystemet API och även stötta kollegor i detta med b.la. internutbildningar.
Vidare kommer du ha tät dialog med såväl interna som externa kontakter.

Vid anställning kommer du att bli anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund. 6 månaders provanställning tillämpas, där målsättningen är att du blir övertagen och anställd direkt av kundföretaget efter avslutad provanställning.

Arbetstiderna är primärt 06:30-14:30, viss helg kan förekomma.
Då vi rekryterar löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Detta söker vi:

Som person är du van vid att arbeta och tänka kritiskt, samtidigt som du är pedagogisk och är van vid att tänka serviceinriktat. Du kommer arbeta tätt med produktionen och vara underhållschefens högra hand.
Då vår kund har en internationell marknad ser vi att du talar och skriver flytande i engelska och svenska.
Dina datorkunskaper är mycket goda och har du erfarenhet utav API eller något annat underhållsytem är det väldigt meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se