Elektriker sökes till vår kund utanför Helsingborg!

Elektriker sökes till vår kund utanför Helsingborg!

Har du tidigare erfarenhet av underhållsarbete? Söker du nya utmaningar och en trygg arbetsgivare? Vi har tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består av både förebyggande och avhjälpande underhåll där syftet är att minska antalet störningar, stopp och haverier i produktionsutrustningen. Att kunna felsöka, reparera och dokumentera ingår även i dina arbetsuppgifter. Tillsammans med dina duktiga kollegor jobbar du med att ständigt förbättra samt bedriva planerat underhåll på bästa sätt.'

Du har dagligen kontakt med övrig produktionspersonal, därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera, har lätt för att samarbeta med alla typer av människor och är serviceinriktad. Vi ser gärna att du är självgående och gillar att komma med egna idéer och förslag kring förbättringsprocesser.

Detta söker vi:

Du som söker har någon form av industrielektrisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper inom automation, mekanik eller verkstadsarbete. Vi söker dig som har arbetat i processindustrin innan eller jobbar idag som underhållstekniker, servicetekniker eller elektriker och har minst 3 års erfarenhet. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp och har ett flexibelt synsätt. Som person är du noggrann, strukturerad och ordningsam, du gillar att utmana dig själv och lösa problem.
  • Har en eftergymnasial teknisk utbildning
  • Har B körkort
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i tjänsten
Det är meriterande om du

* Har el-behörighet
* Har erfarenhet av PLC-programmering
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se