Truckförare sökes för kommande tjänst i Helsingborg!

Truckförare sökes för kommande tjänst i Helsingborg!

Har du truckkort och erfarenhet av arbete inom lager-/terminal och vill arbeta hos välkänd kund i Helsingborg? Då har vi tjänsten för dig?

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innefattar lossning och lastning av paket med truck. Du behöver ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande och håller högt tempo. Tjänsten innebär att du är anställd av StudentConsulting och uthyrd till kunden på heltid. Vid väl utfört arbete finns god chans för övertag och möjlighet att växa inom den välkända verksamheten i Helsingborg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppskattar fysiskt arbete och hålla ett högt tempo. Samtidigt som effektivitet är av vikt är du noggrann och strukturerad för att bibehålla kvalité i ditt utförande. Du är som person optimistisk och ser lösningar snarare än problem. Att samarbeta med andra är inga konstigheter samtidigt som du kan ta egna initiativ och har förmågan att vara självgående. Du har tidigare erfarenhet av truckkörning och behärskar det på ett lugnt och tryggt vis. Tidigare erfarenhet inom lager-/terminalarbete är meriterande.

Krav:
- Truckkort och B-körkort
- Flytande svenska i tal och skrift
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 jan 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com