Till vår kund söker vi nu en noggrann kvalitetsassistent!

Till vår kund söker vi nu en noggrann kvalitetsassistent!

Vill du bidra till att säkra kvalitet och produktsäkerhet inom E-hälsa? Vill du jobba med ständiga förbättringar i en produktionsnära miljö? Då är tjänsten som kvalitetsassistent något för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund behöver nu förstärkning till sin kvalitetsavdelning som i dagsläget består av en person. Du kommer att arbeta med provsvarshantering samt avvikelse- och reklamationsutredningar. Du kommer även att medverka vid certifieringsarbeten och genomförandet av revisioner, därför ser vi gärna att du har kunskaper inom FDA.

Vidare kommer du att identifiera utbildningsbehov inom kvalitet och hygien samt planera och genomföra internutbildningar inom detta område. Att kunna initiera, leda och delta i projekt samt driva och delta i förbättringsprocesser ingår också i dina arbetsuppgifter. Vi söker alltså dig som har erfarenhet av att rapportera produktdata, inhämta information om råvaror från leverantörer och tillverkare samt varit behjälplig med kontroll och sammanställning av information. Detta då dessa uppgifter kommer att vara ditt huvudsakliga jobb

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning (KY eller YH) inom naturvetenskap/livsmedelsteknik. Du har minst 2 års erfarenhet av kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor inom livsmedelsproduktion. Du är väl insatt i HACCP-principerna och gällande lagstiftning inom livsmedel. För att lyckas i rollen som kvalitetsassistent har du lätt för att samarbeta, är resultatorienterad och strukturerad. Du är ansvarstagande, har lätt för att ta egna initiativ och jobba självständigt. Har en god kommunikativ förmåga samt kan driva flera parallella uppgifter samtidigt. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Vi ser också att du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketets relevanta applikationer.

För rätt person finns möjligheten att växa in i rollen som kvalitetschef!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se