Terminalarbetare sökes omgående till eftermiddagsjobb!

Terminalarbetare sökes omgående till eftermiddagsjobb!

Vill du ha ett välbetalt jobb på terminal? Vill du jobba korta, men effektiva jobbpass på eftermiddagar? Är du fysiskt stark och även kan hoppa in med kort varsel? Är du student? Om svaren är ja, sök då detta jobb omgående!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom speditionsbranschen. Du kommer jobba i deras terminal och arbetsuppgifterna kommer främst bestå utav lossning samt sortering av paket.

Till denna tjänst söker vi dig som är student på minst 50% och vill jobba extra vid sidan av studierna. Det är obligatoriskt att du studerar på antingen ett universitet, högskola, komvux eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av dina studier. Alternativt söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. I huvudsak är arbetstiderna måndag - fredag mellan kl. 15.00 - 19.00 och kravet är att du kan arbeta 2-3 eftermiddagar i veckan med start omgående. Under sommaren är chanserna stora att du även kan arbeta fler pass per vecka.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Helsingborg som konsult. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidater, så tveka inte att söka redan idag!

Detta söker vi:

Som person bör du som söker vara en person som inte är rädd för att ta i! Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du har en god fysisk förmåga utan skador och gillar att jobba i ett högt tempo. Vidare bör du vara effektiv, noggrann, ordningsam samt ha erfarenhet av att arbeta med ansvar. Du ska trivas att främst arbeta självständigt, men samtidigt få energi av gemenskap och gilla teamarbete. Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i samspel med andra. Till sist är det centralt att du är kvalitetsmedveten, då det är av vikt att paketen sorteras snabbt och rätt.

Truckkort är meriterande men inte ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se