Terminalarbetare med truckkort sökes på deltid till välkänt företag

Terminalarbetare med truckkort sökes på deltid till välkänt företag

Är du studerande minst ett år till? Trivs du med fysiskt tungt arbete? Har du ett flexibelt schema som tillåter dig att arbete mycket utanför studierna? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker studenter för välkänt kund i Helsingborg som ständigt växer och utvecklas. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av lossning och sortering av paket.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett fysiskt arbete att kombinera med dina studier. Du är flexibel och har förmågan att ta dina veckor som de kommer, att arbeta ofta och hoppa in med kort varsel är inga problem. Du ser stort värde i att prestera i ditt arbete, både vad gäller effektivitet och kvalitet. Samtidigt som du kan ta egna initiativ har du inga problem att samarbeta med andra och sätter gruppen och företagets resultat i första hand. Vi ser gärna att du har truckkort och tidigare erfarenheter inom lager-/terminalarbete och truckkörning är meriterande.

Krav:
  • Du studerar på minst 50% åtminstone ett år fram.
  • Du har truckkort.
-.Du talar flytande svenska i tal och skrift.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 jan 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com