Terminalarbetare med truckkort sökes på deltid till välkänt företag

Terminalarbetare med truckkort sökes på deltid till välkänt företag

Är du studerande i minst ett år framåt? Trivs du med fysiskt tungt arbete? Har du ett flexibelt schema som tillåter dig att jobba 3-4 eftermiddagar i veckan? Se hit!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi studenter till ett långsiktigt uppdrag på stor terminal i Helsingborg. Som terminalarbetare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team. Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen som ständigt växer och utvecklas.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av lossning och sortering av paket. Tjänsten är förlagd på eftermiddagar måndag till fredag kl. 15-19

Detta söker vi:

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel, kan hantera ett fysiskt krävande arbete samt har stor arbetsmoral och stark vilja. Du värdesätter att alltid prestera på topp och ställer upp när det behövs. Vi ser även att du har truckkort och meriterande är även någon tidigare erfarenhet av lager-/terminalarbete eller truckkörning.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att:
  • Du är tillgänglig minst 3-4 eftermiddagar i veckan
  • Du studerar på CSN-berättigade studier på minst 50% i minst ett år fram
  • Du har truckkort
  • Du är flytande i svenska, både skrift och tal
Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts så fort rätt kandidater har hittats!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 aug 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com