Systembolaget söker varuplockare!

Systembolaget söker varuplockare!

Har du erfarenhet av butiksarbete och söker ett extrajobb?

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifter:
Varuflödet är viktigt del i vår kunds butiksarbete. Från varumottagning till att varorna står i hyllan behövs ett stort engagemang, tempo och rutin.
Arbetets uppgifterna består av arbete på lagret där omsortering av varor sker för att sedan förflytta varorna på pall till butiken och där fylla på varorna i butikens hyllor. Därefter kan viss frontning av varor ske.

Då systembolaget är i behov av vår hjälp omgående kommer intervjuer och tillsättning att ske löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill ha ett arbete med korta arbetspass. Arbetstiderna är förlagt främst mellan 06:00-10:00, måndagar - lördagar, men andra arbetstider kan också förekomma.
Du behöver vara morgonpigg och ha stor servicevilja. Du kanske redan har erfarenheter av liknande uppdrag eller inte, vi erbjuder en grundutbildning till alla i våra arbetssätt och rutiner om varuflödet.

Personliga egenskaper och kvalifikationer:
För denna tjänst krävs det att du är engagerad och hjälpsam. Har god fysik och van vid fysiskt arbete i högt tempo samt är noggrann i utföranden.
Vi ser också att du gärna är nyfiken och har hög servicevilja.
Har du truckkörkort är det meriterande.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd som konsult via StudentConsulting och jobbar hos vår kund Systembolaget.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com