Studerande systemutvecklare/programmerare sökes till JBT i Helsingborg!

Studerande systemutvecklare/programmerare sökes till JBT i Helsingborg!

Är du student och vill kickstarta din karriär? Tycker du att IoT och Industry 4.0 låter intressant? Vi söker nu dig som har en önskan att bygga en karriär inom programmering och vill ingå i ett team där dynamisk arbetsmiljö värderas högt.

Information om uppdraget:

Du kommer att stötta el och automationsgruppen genom att arbeta med att utveckla användargränssnittet (Front-end) för data i JBTs IoT plattform vilket omfattar dashboards och rapporter. Vidare kommer du även att presentera och analysera data som strömmas från kundinstallationer till en databas i molnet. Varje kund har sin unika maskinuppbyggnad och installationen ser olika ut, vilket ger dig en möjlighet att arbeta med olika uppbyggnader som är av godo för din personliga utveckling. Back-end i IoT systemet är maskiner utrustade med Siemens PLC som strömmar data, vilket vi gärna ser att du stött på i din utbildning och kan diskutera innebörden av. Huvudsakligen kommer du att arbeta inom ett projekt för JBTs nya IoT plattform.

Som student ska du kunna jobba 2-3 gånger i veckan, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar systemutveckling/programmering på högskolenivå och har ett genuint intresse för programmering, utveckling och den senaste tekniken. Vi ser gärna att du stött på eller hanterat databashantering som SQL, JSON och Power-BI system samt basic MS-Office tools. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som att du har ett metodiskt och ett systematiskt tillvägagångssätt och kan göra prioriteringar i ditt arbete. Du tycker om att arbeta lösningsorienterat och motiveras av att leverera goda resultat. Du är en lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet som kan föra gruppen framåt.

Då arbetet innebär en del kontakt med kundens internationella kunder ser vi gärna att du kan kommunicera väl på engelska i både tal och skrift.

Om arbetsgivaren:

"If you ate or drank something today, there's a good chance JBT technology played a critical role in its preparation". JBT är en global tillverkare av produktionsutrustning till livsmedelsindustrin, där infrysning är det största produktområdet i Helsingborg. JBT i Helsingborg samarbetar med stora livsmedelsproducenter runt om i landet och finns i hela världen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se