Studerande kundtjänstmedarbetare via mailsupport sökes till möbelföretag!

Studerande kundtjänstmedarbetare via mailsupport sökes till möbelföretag!

Vi söker dig som är serviceminded, älskar att hjälpa människor med deras frågor och som uttrycker dig tydligt och välformulerat via skrift. Stämmer detta på dig? Sök då tjänsten som kundtjänstmedarbetare för mailsupport redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett växande inredningsföretag inom e-handelsbranschen. Du som trivs här är i början av din karriär och uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba heltid under hela sommaren, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande.

Som kundtjänstmedarbetare via mailsupport hjälper du kunden tillrätta genom att svara på frågor om produkterna via inkommande mail. Frågorna handlar om leverans, service eller annan tänkbar information. Vi söker dig som är ansvarsfull, som alltid har ett stort kundfokus och som vill arbeta med kundsupport. Att kunna förmedla en god serviceupplevelse via mail kräver noggrannhet och en hög dos av positivitet.

Arbetstiderna är varierande och förlagda mellan kl. 8.00-16.30 och 10.30-19.00 måndag-torsdag, 8.00-16.30 på fredagar, 10.00-14.00 på lördagar och 10.00-14.00 på söndagar.
Vi ser att du har möjlighet att kunna arbeta heltid i sommar.

Vi ser gärna att du som söker är i början av din utbildning och söker ett långsiktigt arbete att ha vid sidan av då tjänsten förväntas pågå löpande. Du måste också vara tillgänglig för heltidsjobb större delen av sommaren.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd till kund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Detta söker vi:

Du som söker är stresstålig, serviceinriktad och trivs med att uttrycka dig tydligt i skrift. Du är stresstålig, självgående och är van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande förståelse och en vana för datorer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och kundservice över telefon. Vidare är du en person som är kommunikativ och målinriktad som alltid strävar efter bästa resultat. Är du vår nästa medarbetare? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas när vi har funnit en lämplig kandidat.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se