Studerande ingenjörer sökes till spännande deltidsjobb?

Studerande ingenjörer sökes till spännande deltidsjobb?

Läser du till ingenjör och vill få in foten i ett stort företag? Vill du ha möjlighet att utvecklas och få chansen att omsätta dina studier i praktiken samtidigt som du bygger på din meritlista? Då kan du vara vår nästa CAD-ritare.

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning letar vi nu efter en konsult som vill stötta upp deras team som CAD-ritare vid sidan av sina studier och få möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna ingenjörer. Som CAD-ritare hos vår kund kommer du hjälpa till att stötta i ett projekt där de skall ersätta flera av sina gamla ritningar och digitalisera. Arbetsuppgifterna inkluderar att sammanställa alla ritningar och kunna konstruera för de produkter som idag saknar ritningar. Tjänsten kommer innebära en del administrativt arbete men där du får möjlighet att rita en del av tiden och utvecklas hos vår kund.

Kunden är placerad i Helsingborg och du kommer att arbeta som anställd konsult hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Du förväntas kunna arbeta 1-2 dagar i veckan där du tillsammans med kund bestämmer vilka dagar som passar tillsammans med skolan.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du studerar en ingenjörsutbildning och har minst 1 år kvar av dina studier. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet från CAD-verktyg men viktigast är att du känner dig bekväm med CAD-verktyget. Vi ser gärna att du har arbetat med 3D modellering sen tidigare. Vi tror även att du som söker har ett stort intresse för teknik, el och mekanik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person letar vi efter dig med ett stort intresse för teknik, el och mekanik. Du trivs med ansvar och möjligheten till att ta egna initiativ. Vi tror att du tycker om att arbeta med innovation och hitta egna lösningar och komma med förslag till ditt team. Du är en teamplayer och trivs när man gemensamt lyfter varandra och utvecklas som både grupp och individ. Du har fortsatt goda kunskaper i svenska och engelska. studier.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se