Studerande HR-assitent sökes för kommande uppdrag i Helsingborg!

Studerande HR-assitent sökes för kommande uppdrag i Helsingborg!

För kommande kunduppdrag söker vi dig som studerar PA-program eller likvärdig utbildning och vill ta dig an ett givande extraarbete i HR-branschen. Låter detta intressant för dig? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

För kommande kunder i Helsingborgs räkning söker vi studenter som brinner för HR och personalfrågor och som alltid vill leverera med kvalité. Du vill arbeta med personalfrågor, kvalitet och utveckling och har ambitionen att utvecklas inom området. Vidare innebär arbetet även administrativa uppgifter som inskanning och sortering av dokument, svara i telefon med mer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser PA-program eller likvärdigt på minst 50% och med minst 1 år kvar av dina studier. Du kan arbeta i snitt 1-2 dagar i veckan även under tentaperioder. Du är som person självständig, ansvarsfull och hungrig på att använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Du är driven och har inga problem med att ta egna initiativ och hjälpa till där det behövs. Du trivs med att skapa och värna om relationer. Du är flexibel och uppskattar förändring.

Du behärskar både engelska och svenska i både tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet inom HR- och administration är det meriterande men inget krav.

Låter detta som extrajobbet för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com