Studenter sökes till kommande uppdrag som kundtjänstmedarbetare!

Studenter sökes till kommande uppdrag som kundtjänstmedarbetare!

Vill du arbeta med kundservice på ett stort välkänt företag som hela tiden växer och satsar på sin personal? Vill du utvecklas och växa tillsammans med företaget och vara del i ett oslagbart team? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

Vill du ingå i ett större team och arbeta inom kundtjänst i Helsingborg?
Brinner du för att leverera högklassig service, är strukturerad och vill jobba i en händelserik atmosfär - då är denna tjänst helt rätt för dig!

Vi söker medarbetare till vår kunds kundtjänstavdelning i Helsingborg! Tjänsten passar dig som uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att hantera inkomandesamtal och hjälpa kunden på bästa sätt. Vidare kommer du även ha ansvar för frågor kring ångerrätt, lagersaldo och felbeställningar, samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Arbetet innebär att du har kontakt med både leverantörer och kunder där kommunikationen sker på svenska eller engelska. Du arbetar mot tydligt uppsatta mål där effektivitet och kundnöjdhet är viktigt för kunden.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat och sedan fortlöpa under din studietid. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Helsingborg. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag till fredag samt helger. Du ska som student vara tillgänglig att arbeta 2 dagar i veckan.

Detta söker vi:

Vi ser att du är en person med god kommunikativ och social förmåga, samt att du är målinriktad. Vidare bör du vara en person som är driven och har en positiv inställning till de utmaningar som kan uppstå - lite av en problemlösare! Att du har en god administrativ och strukturell förmåga är önskvärt. Som person är du strukturerad, flexibel och noggrann så ingen information faller mellan stolarna. Det är viktigt att du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att alltid genomföra dem på ett tillfredsställande sätt.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se