Studenter med truckkort sökes till välkänt företag i Helsingborg!

Studenter med truckkort sökes till välkänt företag i Helsingborg!

Är du en student som vill arbeta extra vid sidan av dina studier? Har du truckkort och erfarenhet av arbete inom lager/Logistik. Vill du utvecklas och bygga relationer och bygga upp goda referenser på storbolag i Helsingborg. Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna består av lossning/lastning samt orderplock på nybyggt lager i Helsingborg.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta uthyrd till vår kund i Helsingborg.

Arbetstiderna är varierande på vardagar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta minst 2-3 gånger i veckan på vardagarna. Du är optimistisk och har inga problem med att anpassa dig och ta veckan som den kommer. Det är ett fysiskt arbete som ställer krav på god fysisk förmåga. Det är ett arbete med högt tempo vilket gör att du behöver vara effektiv samtidigt som kvalitén är av stor vikt, paketen ska sorteras både snabbt och korrekt. Vidare är du noggrann och strukturerad.

Du är självgående, initiativtagande och trivs med att ta eget ansvar. Samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra och arbeta effektiv i ett team för att nå bästa möjliga resultat.

Truckkort och körvana är ett krav.

Är du redo för ett extrajobb vid sidan av dina studier? Ansök för höstens utmaningar redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 nov 2021 (102 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com