Studenter med truckkort sökes för välbetalt nattjobb på terminal!

Studenter med truckkort sökes för välbetalt nattjobb på terminal!

Har du truckkort & B körkort? Är du engagerad, driven och ambitiös? Vill du arbeta fysiskt med kroppen kombinerat med truckkörning? Sök då detta jobb redan idag med uppstart omgående!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom speditionsbranschen som nu söker nya medarbetare till sin terminal i Helsingborg med uppstart omgående. Arbetsuppgifterna består främst av lossning och sortering av paket samt truckkörning. Arbetstiderna är förlagda på natten. Arbetstiderna varierar mellan kl. 22-08 och arbetspassen är varierande mellan sex till åtta timmar.

Till denna tjänst söker vi dig med truckvana och B-körkort . Vi söker dig som gillar att ha ett fysiskt krävande arbete och vill arbeta i högt tempo. Vi ser att du är flexibel som person och kan ta veckan som den kommer.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting som konsult men arbeta uthyrd till vår kund i Helsingborg. Intervjuer görs löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat för uppdraget.

Detta söker vi:

Egenskaper du bör besitta är att du är flexibel, noggrann, effektiv och gillar ordning och reda. Du har alltid full koll på hur och vad du bör göra för att uppnå maximal effektivitet samt nytta. Vidare bör du vara en person som har en god fysisk förmåga och inte är rädd för att ta i eftersom detta arbete är fysiskt krävande. Du måste vara självgående, initiativtagande och trivas med eget ansvar.

Du ska gärna vara van att arbeta natt eller är en kvällspigg person som är säker på att nattarbete är något för dig.

Till sist är det centralt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i team, men samtidigt motiveras av självständigt arbete och att uppnå goda resultat. Viktigt är också att du är kvalitetsmedveten, det eftersom det är av hög vikt att paketen sorteras både snabbt och korrekt.

Truckkort och truckvana är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com