Studenter med truckkort sökes för välbetalt nattjobb!

Studenter med truckkort sökes för välbetalt nattjobb!

Är du student och har truckkort? Kan du hantera att studera dagtid och parallellt arbeta natt med truckkörning? Är du engagerad, driven och ambitiös? Vill du ha ett meriterande extrajobb? Sök då detta jobb redan idag med uppstart omgående!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom speditionsbranschen som nu söker nya medarbetare för nattarbete till sin terminal i Helsingborg med uppstart omgående. Arbetsuppgifterna består främst av lossning och sortering av paket med truck.

I huvudsak gäller arbetet natt mot måndag till natt mot fredag. Arbetstiderna varierar mellan kl. 22-06 och arbetspassen är mellan tre och åtta timmar.

Till denna tjänst söker vi dig som är student på minst 50% och vill jobba extra, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst ett år kvar av dina studier. Vi söker dig som gillar att ha ett fysiskt krävande arbete och vill arbeta i högt tempo. Vi ser att du kan arbeta minst två pass i veckan men är flexibel att hoppa in ytterligare vid behov och ökad efterfrågan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting som konsult men arbeta uthyrd till vår kund i Helsingborg. Intervjuer görs löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat för uppdraget.

Detta söker vi:

Egenskaper du bör besitta är att du är flexibel, noggrann, effektiv och gillar ordning och reda. Du har alltid full koll på hur och vad du bör göra för att uppnå maximal effektivitet samt nytta. Vidare bör du vara en person som har en god fysisk förmåga och inte är rädd för att ta i eftersom detta arbete stundtals är fysiskt krävande. Du måste vara självgående, initiativtagande och trivas med eget ansvar.

Till sist är det centralt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i team, men samtidigt motiveras av självständigt arbete och att uppnå goda resultat. Viktigt är också att du är kvalitetsmedveten, det eftersom det är av hög vikt att paketen sorteras både snabbt och korrekt.

Truckkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se