Studenter med truckkort sökes för meriterande nattjobb!

Studenter med truckkort sökes för meriterande nattjobb!

Nu är vi på jakt efter fler stjärnor till ett spännande uppdrag hos vår kund i Helsingborg. Är du student och samtidigt har minst ett år kvar av dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt företag inom speditionsbranschen som nu söker nya medarbetare för nattarbete till sin terminal i Helsingborg. Arbetsuppgifterna består främst av lossning och sortering av paket.

I huvudsak är gäller arbetet natt mot måndag till natt mot fredag. Arbetstiderna varierar från kl. 22-07 och arbetspassen varierar mellan tre och åtta timmar. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och ett högt tempo krävs.

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst ett år kvar av dina studier. Vi söker dig som gillar att ha ett fysiskt krävande jobb och vill arbeta i högt tempo. Vi ser att du kan arbeta minst två pass i veckan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting som konsult men arbeta hos vår kund i Helsingborg. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, så tveka inte att söka redan idag!

Detta söker vi:

Vi ser att du är en person som är
  • Flexibel
  • Effektiv
  • Noggrann
  • Ordningsam
Vidare bör du vara en person som har en god fysisk förmåga och inte är rädd för att ta i då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Du bör också gilla att arbeta i högt tempo och med ett stort ansvar. Till sist är det centralt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och att du är kvalitetsmedveten då det är av vikt att paketen sorteras både snabbt och rätt.

Truckkort är meriterande men inte ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se