Studenter med truckkort sökes för extrajobb till kund i Helsingborg!

Studenter med truckkort sökes för extrajobb till kund i Helsingborg!

Har du truckkort och B-körkort och har möjlighet att arbeta på vardagarna vid sidan om dina studier? Vill du få användning av ditt truckkort och ha ett fysiskt arbete? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Kunden är ett välkänt företag i Helsingborg och det finns därmed stora möjligheter för framtida arbete för den som gör ett gott intryck. Arbetsuppgifterna består av lossning och sortering av paket samt truckkörning.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting som konsult men arbeta uthyrd till vår kund i Helsingborg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta minst 2-3 gånger i veckan på vardagarna. Du är optimistisk och har inga problem med att anpassa dig och ta veckan som den kommer. Det är ett fysiskt arbete som ställer krav på god fysisk förmåga. Det är ett arbete med högt tempo vilket gör att du behöver vara effektiv samtidigt som kvalitén är av stor vikt, paketen ska sorteras både snabbt och korrekt. Vidare är du noggrann och strukturerad. Du ser vikten av att vara införstådd med vad som ska göras för att genomföra det på bästa vis.

Du är självgående, initiativtagande och trivs med att ta eget ansvar. Samtidigt som du har förmågan att samarbeta med andra och arbeta effektiv i ett team för att nå bästa möjliga resultat.

Truckkort och körvana är ett krav.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com